Hoogwaardige kwaliteit
Bevoegde trainers en docenten
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Maatwerk

Opleidingsvisie

Home/Opleidingsvisie
Opleidingsvisie 2017-08-29T12:29:45+02:00

Een opleidingsvraag dient vaak een hoger doel, waarbij een training of opleiding een middel is. Bureau Veiligheid draagt met haar cursussen bij aan de ontwikkeling van uw medewerkers en de ontwikkeling van uw organisatie.

Met Bureau Veiligheid kiest u voor:
– Hoogwaardige kwaliteit;
– Bevoegde trainers en docenten;
– Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
– Maatwerk.

Hoogwaardige kwaliteit
Bij Bureau Veiligheid staat kwaliteit voorop. Onze opleidingen zijn met grote zorgvuldigheid ontwikkeld, waarbij we werken vanuit de praktijk.  De opleidingen zijn opgezet volgens een vast didactisch principe met voorbeelden vanuit de praktijk. Juist omdat kwaliteit bij Bureau Veiligheid voorop staat, vinden we het zo belangrijk dat de opleiding waar u voor kiest, aansluit bij uw organisatiedoelstellingen. Onze trainingen en opleidingen kunnen dan ook worden aangepast aan uw situatie. Hierin werken we aan rendement op lange termijn.

Bevoegde trainers en docenten
De docenten en trainers van Bureau Veiligheid zijn professionals, die in een veilige leeromgeving deelnemers actief stimuleren met het ontwikkelen en uitbreiden van hun kennis en vaardigheden. Deelnemers krijgen in een training een spiegel voorgehouden. Dit proces van bewustwording en inzicht legt een basis om het eigen functioneren op een hoger niveau te brengen. Zonder uitzondering hebben al onze trainers hun kwaliteiten in de praktijk bewezen. Daarnaast hebben zij een pedagogische en didactische opleiding genoten. Voordat een trainer of docent daadwerkelijk traint voor Bureau Veiligheid, vindt er een uitgebreide competentiemeting plaats, waarbij kennisoverdracht en vaardigheden centraal staan.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Bureau Veiligheid kenmerkt zich door haar investering naar opdrachtgevers laag te houden. Dit is voor ons haalbaar door kritisch te zijn op interne uitgaven en de overhead zo laag mogelijk te houden.

Maatwerk
Om een opleiding succesvol te maken is het voortraject van groot belang, waarbij uw opleidingsvraagstuk wordt besproken, alsmede de benodigde stappen om doelstellingen waar te kunnen maken. Alle opleidingen en trainingen kunnen naar wens worden aangepast.